Međunarodna ljetna škola gitare postaje punoljetna!

18. Međunarodna ljetna škola gitare održat će se od 24. lipnja do 2. srpnja 2017. godine, a za sve polaznike pripremili smo mnoštvo iznenađenja

Međunarodna ljetna škola gitare već osamnaestu godinu održava se u Glazbenoj školi Karlovac i namijenjena je mladim gitaristima osnovnih i srednjih glazbenih škola koji žele dobiti novo, zanimljivo iskustvo sviranja klasične i popularne glazbe. Posebna pažnja posvećena je skupnom muziciranju i svi sudionici sudjeluju u komornim sastavima i zajedničkom orkestru.

Inicijator i voditelj seminara je prof. dr. Miroslav Lončar, profesor gitare i voditelj programa gitare u Loudoun County Public Schools u SAD-u. Uz profesora Lončara voditeljica je i njegova supruga dr. Nataša Klasinc-Lončar. Na seminaru također sudjeluju Žarko Ignjatović, docent na Pedagoškom fakultetu u Mariboru i profesor Srednje glazbene i baletne škole u Ljubljani, Armin Abdihodžić, profesor gitare na University of Alaska at Anchorage, te nastavnice gitare karlovačke Glazbene škole Darinka Drenjančević i Tena Bunčić.

Više informacija o prijavama i ovogodišnjem programu potražite na NOVOJ web stranici Međunarodne ljetne škole gitare!