• USKORO

NASTAVA U GLAZBENOJ ŠKOLI KARLOVAC

NASTAVA PREMA =A= MODELU

Drage učenice, dragi učenici, poštovani roditelji!

Uvažavajući trenutnu epidemiološku situaciju i preporuke Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja obavještavamo vas da se nastava u Glazbenoj školi Karlovac i u Područnom odjelu Ozalj i dalje održava prema modelu A, redovito i uživo uz pridržavanje epidemioloških mjera (socijalna distanca, maske za sve učenike i djelatnike te sve osobe koje ulaze u školski prostor), uz izuzetak učenika koji se nalaze u samoizolaciji.

Do sada je epidemiološka situacija u našoj Školi bila zadovoljavajuća čemu smo svi zajedno pridonijeli i na tome vam hvala.

Uskoro započinjemo s koncertima Kad god poželiš koji su nastavak uspješnog ciklusa koncerata Kod mene doma iz školske godine 2019./2020. Tako će YouTube kanal Glazbene škole Karlovac ponovno postati virtualna koncertna dvorana za sve naše vrijedne učenike i nastavnike koji će na ovaj način predstaviti rezultate svoga rada u prvom polugodištu.

Ukoliko epidemiološka situacija bude povoljnija, nastava skupnog muziciranja za one orkestre i zborove koji nisu započeli s radom u prvom polugodištu planirana je započeti s radom u drugom polugodištu o čemu će vas na vrijeme obavijestiti voditelji ansambala. Raduje nas što će Glazbena škola Karlovac u drugom polugodištu proširiti svoje kapacitete na dio zgrade OŠ Braće Seljan (bivši prostor MIOŠ-a u Domobranskoj ulici) u kojoj ćemo održavati cjelokupnu nastavu skupnog muziciranja. Planiramo kroz drugo polugodište nadoknaditi propuštene termine nastave i s veseljem pripremati naše tradicionalne proljetne i završne koncerte! 

Ulaz u Glazbenu školu Karlovac je ograničen, ali nije zabranjen pa i dalje sve informacije možete dobiti kod dežurnog nastavnika na ulazu u Školu ili na e-mailu Škole glazbenaka@gmail.com  

Ostanimo odgovorni i čuvajmo zdravlje naših učenika i nastavnika!